Miss them.



Assalamualaikum semuanyaa*eceh macam ramai orang sangat visit blog dia*

Nampak gambar kat atas tu? Rindu siapakah? Haha. Rindu sekolah lama k. Yang kat Labuan tu. Ya Allah. rindu sangat sangat k. tadi tengok gambar sekolah tu. dah maju dah eh sekarang. paaaaaaaling rindu mestilah Nurin. Nurin. Kita rindu sangat dekat awak ah. Bila bak pindah semenanjung?


Kawan kawan kite kat labuan memang macam tu. Apa apa jak. ahaks. sorry elly. eh Hannan eh nurin rindu korang k.



rindu Serena. kawan pengawas kita dulu. Yana pun sama. Yang pakai tudung tak pakai jacket tu tak kenal. budak baru maybe.


rindu kau weh Izzat. shh Miza , tolong jgn bgtau dia. hahaha. 

K tu je eh. Rindunya kat korang. K listen to me k.

Buat UPSR betul betul. Biarpun sukan ke ape ke belajar belajar jugak k. Aku tau yg sekolah 'kita' gempak sikit kan dalam sukan. tapi UPSR tu. Biar naik sikit. ha ni lastlah , aku rindu korang sangat sangat,.

Aku rindu korang. Kbye assalamualaikum

2 comments:

mizawinkle said...

Bhahaa , mcm tetaw je aku nak bagitau dkt Izzat :p Faten mane ?

azizahrahmah said...

hoi. kuang ajak hang.Alala janganla. malu ni ha. faten? wait. nak edit jap. Pic Faten tak jumpe. and dulu takde lah rapat mane dgn dia.